dijous, 13 d’octubre del 2016

Informació tècnica actualitzada

A la web ja teniu tota la informació tècnica actualitzada. Reviseu-ho bé tot, doncs hem afegit algunes informacions que segur que us seran d'utilitat. 

També us volem recordar que demà divendres 14 finalitza el termini per inscriure's anticipadament. No acceptarem més inscripcions (via correu electrònic tampoc) fins al dia de la cursa, moment en què us podreu inscriure en cas de no haver-ho pogut fer (amb el corresponent recàrrec). 

Hem vist, també, que de moment tenim força més gent apuntada per la cursa de Mitja Distància de diumenge a Cal Rosal que no pas pel Campionat de Catalunya Esprint de dissabte a Sant Marc. Ja sabem que una prova esprint és una mica especial, i que molta gent decideix no córrer. És per això que hem muntat una prova classificatòria i una final. Per intentar motivar a la gent que normalment no les córrer. Un dels altres motius que tenim per intentar motivar-vos és el terreny. Córrer una prova esprint que no sigui urbana ja és especial, però és que a més, Sant Marc és especial. No us decebrà en absolut! Veniu i jutgeu vosaltres mateixos!

Us hi esperem!!